About Me

Assalamualaikum, Dr Solah

This is my bio:

Full name: Wan Muhamad Salahudin b Wan Salleh

Current living location: Kuantan, pahang

Working: Trainee Lecturer @ IIUM kuantan. Kulliyyah of Medicine. Now doing master in anatomy. Insya Allah, will graduate soon in year 2011.

Experience in working : 5 years experience working in KKM, been through many department since housemanship and medical officer. Starting from surgery, O&G, pediatrics, medical, orthopedic, anaesthetic.

Currrent aims and goals:

  • To successfully getting master and Phd in 5 years time from now
  • To become successful medical lecturer
  • To achieve good financial status and ultimately financial freedom
  • To equip myself with multiple self improvement skills
  • And many more….

This is not all about me

I’m just a normal human being, learning to learn

On my way to become medical lecturer

Leaving clinical world and joined preclinical world

This blog is just another blog, sharing knowledge, ideas and opinions

“Life is too short to be ordinary” Azizi Ali

4 Thoughts on “About Me

  1. Salam perkenalan ya Dr Wan. :)

  2. Noor on May 8, 2012 at 6:40 am said:

    Salam dr.,
    Saya baru mengikuti blog dr.enjoyed reading ur blog. :smile: Saya seorang houseman yang sgt baru bekerja.baru 5 and a half months then saya cuti bersalin for 3 months.I went thru failure too during medical school..lebih kurang senasib dgn dr Jgk..hehe..the sad part is minat saya terhadap bidang ni dah almost xde..itupun sebab pengalaman yg pahit sepjg bekerja…saya tahu semua doktor2 terdahulu akan mengatakan itu adalah suatu yg biasa menjd houseman…sy Ada terfikir utk menyambung pelajAran di dalam bidang lain…sy rasa knowledge saya dlm bidang ni pun sgt lah x seberapa dan merasakn diri tidak lyk bergelar dr…harap dr dpt mmberi pandangan…tq :smile:

  3. Salam dr,
    Bagus penulisan tentang pembelian kereta 2nd hand..melakaFM akan call saya pada 8pagi dan topik adalah beli kereta baru atau 2nd hand..saya Akan kongsi juga idea dari dr ya?sudahkah baca Buku ketiga saya..bijak mengurus Wang?insyaAllah saya ke Uia Kuantan 4 Julai untuk seminar diambang ramadhan..